Ponuda organizacije specijalizirane kuharske radionice za nastavnike kuharstva

Termin održavanja: 17.veljače 2017 godine
Mjesto održavanja: hotel Trakoščan, kabinet Hrvatskog kuharskog saveza
Tema radionice: Kreativna kuhinja: Svjetski trendovi u kulinarstvu

Program radionice:

  • do 09:00 sati – dolazak sudionika
  • 09:00 – 13:00 sati – uvod, rad u kuhinji/radnom prostoru
  • 13:00 – 14:00 sati – pauza za ručak
  • 14:00 – 18:00 sati – rad u kuhinji/radnom prostoru, postav izložbenog stola, fotografiranje, podjela uvjerenja

Predavači: Anđelko Levanić, pomoćnik predavaču: Marin Sambolek
Cijena po osobi: 550,00 kn
*cijena radionice izračunata je na bazi 10 sudionika

Uvjeti održavanja specijalizirane radionice:
Imena polaznika potrebno je javiti u Ured HKS-a najkasnije 5 dana prije početka radionice. Najmanje 10 polaznika potrebno je za održavanje.

Ponuda uključuje:

  • Skripte (spiralni uvez, c/b print) i uvjerenja o završenoj radionici za sve polaznike
  • Adekvatan prostor i radni materijal za održavanje kuharske radionice.
  • Naknadu za predavače
  • Putne troškove za predavače
  • Kuharske kape sa znakom HKS-a za sve polaznike
  • Popratni radni materijal za sve polaznike (blokovi, kemijske olovke i sl.)
  • Posljednji primjerak časopisa Hrvatski kuhar za sve sudionike
  • Organizacijske troškove (ručak, kava, jedno bezalkoholno piće po osobi)
  • Izrada i analiza ankete za ispitivanje zadovoljstva polaznika