Termin održavanja: 17.veljače 2017 godine
Mjesto održavanja: hotel Trakoščan, kabinet Hrvatskog kuharskog saveza
Tema radionice: Kreativna kuhinja: Svjetski trendovi u kulinarstvu
Program radionice:
- do 09:00 sati – dolazak sudionika
- 09:00 – 13:00 sati – uvod, rad u kuhinji/radnom prostoru
- 13:00 – 14:00 sati – pauza za ručak
- 14:00 – 18:00 sati – rad u kuhinji/radnom prostoru, postav izložbenog stola, fotografiranje, podjela uvjerenja
Predavači: Anđelko Levanić, pomoćnik predavaču: Marin Sambolek
Cijena po osobi: 550,00 kn
*cijena radionice izračunata je na bazi 10 sudionika
Uvjeti održavanja specijalizirane radionice:
Imena polaznika potrebno je javiti u Ured HKS-a najkasnije 5 dana prije početka radionice. Najmanje 10 polaznika potrebno je za održavanje.
Ponuda uključuje:
- Skripte (spiralni uvez, c/b print) i uvjerenja o završenoj radionici za sve polaznike
- Adekvatan prostor i radni materijal za održavanje kuharske radionice.
- Naknadu za predavače
- Putne troškove za predavače
- Kuharske kape sa znakom HKS-a za sve polaznike
- Popratni radni materijal za sve polaznike (blokovi, kemijske olovke i sl.)
- Posljednji primjerak časopisa Hrvatski kuhar za sve sudionike
- Organizacijske troškove (ručak, kava, jedno bezalkoholno piće po osobi)
- Izrada i analiza ankete za ispitivanje zadovoljstva polaznika